Selasa, 4 Mei 2010

MAHU SOKONG UMNO LAGI???

·Kepimpinan melalui Teladan, bila Pemimpin tertinggi melakukan perbuatan begini, tidak mustahillah rakyat khususnya remaja lelaki perempuan, berpelukan, berpegangan tangan, berzina dan sebagainya. Patutlah UMNO tidak pernah kisah akan kerosakan akhlak remaja, UMNO tidak pernah mengatakan HARAM bersentuhan lelaki perempuan, UMNO membenarkan segala-gala perlakuan tidak bermoral artis-artis di dalam Televisyen.
Bila agama tidak menjadi dasar perjuangan, bila agama hanya diperalat untuk menjadi modal politik semata-mata. Jangan kita lupa, Kerosakan moral masyarakat itu berpunca dari kerosakan pemimpin. Sesungguhnya Islam Hadhari itu adalah SESAT....
Seorang pengundi wanita yang bukan muhrim Dato' Seri Najib dan tidak ada kaitan apapun dengannya. Apakah Islam mengHALALkan tindakan ini ? Islam Hadhari sahaja yang menghalalkan perlakuan begini.
Agak-agak isyarat apa yang ditunjukkan oleh Dato Adnan Yaakob itu, rendahnya akhlak pimpinan UMNO. Sudahlah sebahagian besar tidak menutup aurat, berpegangan tangan antara lelaki dan perempuan, hadir di program-program maksiat, ini tunjuk isyarat lucah pulaARAK SUSAH JADI HALAL??

0 ulasan:

Related Posts with Thumbnails